Atıf Formatları
Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. F. Şengör And Z. Ceylan, "Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi," II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , Isparta, Turkey, pp.30, 2015

Şengör, G. F. And Ceylan, Z. 2015. Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi. II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , (Isparta, Turkey), 30.

Şengör, G. F., & Ceylan, Z., (2015). Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi . II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu (pp.30). Isparta, Turkey

Şengör, Gülgün, And Zafer Ceylan. "Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi," II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Turkey, 2015

Şengör, Gülgün F. And Ceylan, Zafer. "Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi." II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , Isparta, Turkey, pp.30, 2015

Şengör, G. F. And Ceylan, Z. (2015) . "Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi." II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , Isparta, Turkey, p.30.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma Şengör And author={Zafer Ceylan}, title={Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi}, congress name={II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2015}, pages={30} }