Atıf Formatları
Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Togay Et Al. , "Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi," ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.7, no.2, pp.126-130, 2001

Togay, N. Et Al. 2001. Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.7, no.2 , 126-130.

Togay, N., Togay, Y., & Gülser, F., (2001). Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.7, no.2, 126-130.

Togay, Nejat, Yeşim Togay, And Füsun Gülser. "Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi," ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.7, no.2, 126-130, 2001

Togay, Nejat Et Al. "Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi." ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.7, no.2, pp.126-130, 2001

Togay, N. Togay, Y. And Gülser, F. (2001) . "Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi." ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.7, no.2, pp.126-130.

@article{article, author={Nejat Togay Et Al. }, title={Van Koşullarında Farklı Çinko Dozlarının Mercimek Çeşitlerinde (Lens culinaris Medik) Verim ve Verim Öğelerine Etkisi}, journal={ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ}, year=2001, pages={126-130} }