Atıf Formatları
Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Geçgin, "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ," III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.115-132, 2018

Geçgin, E. 2018. Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. . III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Hatay, Turkey), 115-132.

Geçgin, E., (2018). Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. . III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.115-132). Hatay, Turkey

Geçgin, Erol. "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ," III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, 2018

Geçgin, Erol. "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ." III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.115-132, 2018

Geçgin, E. (2018) . "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ." III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.115-132.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Erol Geçgin}, title={Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. }, congress name={III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu }, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2018}, pages={115-132} }