E. Geçgin, "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ," III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.115-132, 2018
Geçgin, E. 2018. Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. . III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Hatay, Turkey), 115-132.
Geçgin, E., (2018). Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. . III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.115-132). Hatay, Turkey
Geçgin, Erol. "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ," III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, 2018
Geçgin, Erol. "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ." III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.115-132, 2018
Geçgin, E. (2018) . "Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. ." III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.115-132.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Erol Geçgin}, title={Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. }, congress name={III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu }, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2018}, pages={115-132} }