Y. Tunçtürk And M. Özdemir, "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda , vol.30, no.3, pp.167-172, 2005
Tunçtürk, Y. And Özdemir, M. 2005. Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda , vol.30, no.3 , 167-172.
Tunçtürk, Y., & Özdemir, M., (2005). Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda , vol.30, no.3, 167-172.
Tunçtürk, Yusuf, And Mehmet Özdemir. "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda , vol.30, no.3, 167-172, 2005
Tunçtürk, Yusuf And Özdemir, Mehmet. "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda , vol.30, no.3, pp.167-172, 2005
Tunçtürk, Y. And Özdemir, M. (2005) . "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda , vol.30, no.3, pp.167-172.
@article{article, author={Yusuf Tunçtürk And author={Mehmet Özdemir}, title={Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimyasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Gıda}, year=2005, pages={167-172} }