R. M. TUNCAY Et Al. , "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı," Kyrgyz-Turkish Manas University , vol.12, no.1, pp.53-63, 2022
TUNCAY, R. M. Et Al. 2022. Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı. Kyrgyz-Turkish Manas University , vol.12, no.1 , 53-63.
TUNCAY, R. M., SANCAK, Y. C., ÇAKMAK, T., & İŞLEYİCİ, Ö., (2022). Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı. Kyrgyz-Turkish Manas University , vol.12, no.1, 53-63.
TUNCAY, Rabia Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı," Kyrgyz-Turkish Manas University , vol.12, no.1, 53-63, 2022
TUNCAY, Rabia M. Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı." Kyrgyz-Turkish Manas University , vol.12, no.1, pp.53-63, 2022
TUNCAY, R. M. Et Al. (2022) . "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı." Kyrgyz-Turkish Manas University , vol.12, no.1, pp.53-63.
@article{article, author={Rabia Mehtap Tuncay Et Al. }, title={Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı}, journal={Kyrgyz-Turkish Manas University}, year=2022, pages={53-63} }