Atıf Formatları
Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Baştürk, "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı," 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , vol.., İzmir, Turkey, pp.71, 2018

Baştürk, A. 2018. Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı. 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , (İzmir, Turkey), 71.

Baştürk, A., (2018). Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı . 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) (pp.71). İzmir, Turkey

Baştürk, Ayhan. "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı," 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Turkey, 2018

Baştürk, Ayhan. "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı." 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , İzmir, Turkey, pp.71, 2018

Baştürk, A. (2018) . "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı." 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , İzmir, Turkey, p.71.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayhan Baştürk}, title={Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı}, congress name={2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF)}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2018}, pages={71} }