A. Baştürk, "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı," 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , vol.., İzmir, Turkey, pp.71, 2018
Baştürk, A. 2018. Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı. 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , (İzmir, Turkey), 71.
Baştürk, A., (2018). Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı . 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) (pp.71). İzmir, Turkey
Baştürk, Ayhan. "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı," 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Turkey, 2018
Baştürk, Ayhan. "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı." 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , İzmir, Turkey, pp.71, 2018
Baştürk, A. (2018) . "Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı." 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , İzmir, Turkey, p.71.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayhan Baştürk}, title={Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı}, congress name={2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF)}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2018}, pages={71} }