Atıf Formatları
Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Celebı Et Al. , "Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi," Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, pp.16-24, 2010

Celebı, R. Et Al. 2010. Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi. Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4 , 16-24.

Celebı, R., Çelen, A. E., Zorer Çelebi, Ş., & Sahar, A. K., (2010). Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi. Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, 16-24.

Celebı, Rafet Et Al. "Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi," Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, 16-24, 2010

Celebı, Rafet Et Al. "Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi." Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, pp.16-24, 2010

Celebı, R. Et Al. (2010) . "Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi." Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, pp.16-24.

@article{article, author={Rafet Celebı Et Al. }, title={Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Mısırın(Zea mays L.) Silaj Verimi ve Kalitesine Etkisi}, journal={Selçuk Üniversitesi Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2010, pages={16-24} }