Atıf Formatları
Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Çağlar Et Al. , "Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.3, pp.299-309, 2001

Çağlar, A. Et Al. 2001. Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.3 , 299-309.

Çağlar, A., Tunçtürk, Y., & Bakırcı, İ., (2001). Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.3, 299-309.

Çağlar, Abdullah, Yusuf Tunçtürk, And İhsan Bakırcı. "Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.3, 299-309, 2001

Çağlar, Abdullah Et Al. "Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.3, pp.299-309, 2001

Çağlar, A. Tunçtürk, Y. And Bakırcı, İ. (2001) . "Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.3, pp.299-309.

@article{article, author={Abdullah Çağlar Et Al. }, title={Süt ve Süt Ürünleri ile Diğer Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Patojenitesi ve Önemi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2001, pages={299-309} }