Ş. Köse, "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri," I. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.101, 2017
Köse, Ş. 2017. Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri. I. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 101.
Köse, Ş., (2017). Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri . I. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.101). Ankara, Turkey
Köse, Şenol. "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri," I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
Köse, Şenol. "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri." I. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.101, 2017
Köse, Ş. (2017) . "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri." I. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, p.101.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse}, title={Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri}, congress name={I. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={101} }