Atıf Formatları
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse, "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri," I. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.101, 2017

Köse, Ş. 2017. Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri. I. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 101.

Köse, Ş., (2017). Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri . I. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.101). Ankara, Turkey

Köse, Şenol. "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri," I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017

Köse, Şenol. "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri." I. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.101, 2017

Köse, Ş. (2017) . "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri." I. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, p.101.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse}, title={Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri}, congress name={I. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={101} }