Atıf Formatları
Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYA Et Al. , "Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği," AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, pp.36-42, 2017

KAYA, S. Et Al. 2017. Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği. AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1 , 36-42.

KAYA, S., Bakkalbaşı, E., & Cavidoğlu, İ., (2017). Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği. AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, 36-42.

KAYA, Sema, Emre Bakkalbaşı, And İsa Cavidoğlu. "Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği," AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, 36-42, 2017

KAYA, Sema Et Al. "Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği." AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, pp.36-42, 2017

KAYA, S. Bakkalbaşı, E. And Cavidoğlu, İ. (2017) . "Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği." AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, pp.36-42.

@article{article, author={Sema KAYA Et Al. }, title={Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2017, pages={36-42} }