Ş. N. Saçkesen And E. Ocak, "Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.461, 2017
Saçkesen, Ş. N. And Ocak, E. 2017. Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , (Sivas, Turkey), 461.
Saçkesen, Ş. N., & Ocak, E., (2017). Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi . İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.461). Sivas, Turkey
Saçkesen, Şule, And Elvan Ocak. "Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Turkey, 2017
Saçkesen, Şule N. And Ocak, Elvan. "Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.461, 2017
Saçkesen, Ş. N. And Ocak, E. (2017) . "Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, p.461.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şule Nur Saçkesen And author={Elvan Ocak}, title={Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2017}, pages={461} }