Z. Ceylan And G. B. Torusdağ, "Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi," In Sürdürülebilir Mutfak , Ankara: Detay Yayıncılık, 2022, pp.139-172.
Ceylan, Z. And Torusdağ, G. B. Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi. 2022. In Sürdürülebilir Mutfak , Detay Yayıncılık, Ankara, 139-172.
Ceylan, Z., & Torusdağ, G. B., (2022). Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi. Sürdürülebilir Mutfak (pp.139-172), Ankara: Detay Yayıncılık.
Ceylan, Zafer, And Gülşen Berat Torusdağ. "Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi." In Sürdürülebilir Mutfak , 139-172. Ankara: Detay Yayıncılık, 2022
Ceylan, Zafer And Torusdağ, Gülşen B. . "Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi." Sürdürülebilir Mutfak , Detay Yayıncılık, 2022, pp.139-172.
Ceylan, Z. And Torusdağ, G. B. (2022) "Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi", Sürdürülebilir Mutfak . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Zafer Ceylan And author ={Gülşen Berat Torusdağ}, chaptertitle={Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi}, booktitle={ Sürdürülebilir Mutfak}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }