M. ATLAN And Ö. İşleyici, "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi," 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.297-307, 2011
ATLAN, M. And İşleyici, Ö. 2011. Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi. 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 297-307.
ATLAN, M., & İşleyici, Ö., (2011). Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi . 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.297-307). Antalya, Turkey
ATLAN, Mustafa, And Özgür İşleyici. "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi," 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2011
ATLAN, Mustafa And İşleyici, Özgür. "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi." 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.297-307, 2011
ATLAN, M. And İşleyici, Ö. (2011) . "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi." 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.297-307.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ATLAN And author={Özgür İşleyici}, title={Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi}, congress name={4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={297-307} }