Atıf Formatları
Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Andiç Et Al. , "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.565, 2008

Andiç, S. Et Al. 2008. Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 565.

Andiç, S., ZORBA, O., & Tunçtürk, Y., (2008). Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.565). Erzurum, Turkey

Andiç, Seval, OMER ZORBA, And Yusuf Tunçtürk. "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008

Andiç, Seval Et Al. "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.565, 2008

Andiç, S. ZORBA, O. And Tunçtürk, Y. (2008) . "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.565.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Seval Andiç Et Al. }, title={Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={565} }