S. Andiç Et Al. , "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.565, 2008
Andiç, S. Et Al. 2008. Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 565.
Andiç, S., ZORBA, O., & Tunçtürk, Y., (2008). Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.565). Erzurum, Turkey
Andiç, Seval, OMER ZORBA, And Yusuf Tunçtürk. "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
Andiç, Seval Et Al. "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.565, 2008
Andiç, S. ZORBA, O. And Tunçtürk, Y. (2008) . "Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.565.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Seval Andiç Et Al. }, title={Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={565} }