Atıf Formatları
Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan And S. S. Ünal, "Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi," Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, pp.7-35, 1990

Doğan, İ. S. And Ünal, S. S. 1990. Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi. Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8 , 7-35.

Doğan, İ. S., & Ünal, S. S., (1990). Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi. Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, 7-35.

Doğan, İsmail, And S. Sezgin Ünal. "Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi," Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, 7-35, 1990

Doğan, İsmail S. And Ünal, S. S. . "Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi." Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, pp.7-35, 1990

Doğan, İ. S. And Ünal, S. S. (1990) . "Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi." Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, pp.7-35.

@article{article, author={İsmail Sait Doğan And author={S. Sezgin Ünal}, title={Un Fabrikalarında Değişik Pasajlardan Alınan Unların Zedelenmiş Nişasta Miktarının Enzimatik ve Enzimatik Olmayan Yöntemle Belirlenmesi}, journal={Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=1990, pages={7-35} }