Atıf Formatları
OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Yeşilyurt Et Al. , "OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.173-183, 2017

Yeşilyurt, H. Et Al. 2017. OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey), 173-183.

Yeşilyurt, H., Yeşilyurt, C., Güler, O., & Özer, S., (2017). OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ . Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.173-183). Van, Turkey

Yeşilyurt, Hülya Et Al. "OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2017

Yeşilyurt, Hülya Et Al. "OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.173-183, 2017

Yeşilyurt, H. Et Al. (2017) . "OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.173-183.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hülya Yeşilyurt Et Al. }, title={OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜYAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ}, congress name={Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2017}, pages={173-183} }