Atıf Formatları
The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Altun And Y. Tunçtürk, "The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.1, pp.166-179, 2020

Altun, İ. And Tunçtürk, Y. 2020. The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.1 , 166-179.

Altun, İ., & Tunçtürk, Y., (2020). The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.1, 166-179.

Altun, İbrahim, And Yusuf Tunçtürk. "The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.1, 166-179, 2020

Altun, İbrahim And Tunçtürk, Yusuf. "The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.1, pp.166-179, 2020

Altun, İ. And Tunçtürk, Y. (2020) . "The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.1, pp.166-179.

@article{article, author={İbrahim Altun And author={Yusuf Tunçtürk}, title={The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri}, journal={Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences}, year=2020, pages={166-179} }