E. B. Balcıoğlu And Z. Ceylan, "Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, pp.282-290, 2019
Balcıoğlu, E. B. And Ceylan, Z. 2019. Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29 , 282-290.
Balcıoğlu, E. B., & Ceylan, Z., (2019). Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, 282-290.
Balcıoğlu, Esra, And Zafer Ceylan. "Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, 282-290, 2019
Balcıoğlu, Esra B. And Ceylan, Zafer. "Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, pp.282-290, 2019
Balcıoğlu, E. B. And Ceylan, Z. (2019) . "Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, pp.282-290.
@article{article, author={Esra Billur Balcıoğlu And author={Zafer Ceylan}, title={Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) levels in meat tissue of shrimp, anchovy and whiting for sale in various regions in Istanbul Province İstanbul İlinin Çeşitli bölgelerinde satışa sunulan karides, hamsi ve mezgit’in et dokusundaki polisiklik aromatik hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin tespit edilmesi}, journal={Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences}, year=2019, pages={282-290} }