Y. Tunçtürk Et Al. , "Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler," Gıda , vol.39, no.3, pp.163-170, 2014
Tunçtürk, Y. Et Al. 2014. Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler. Gıda , vol.39, no.3 , 163-170.
Tunçtürk, Y., Ocak, E., & Köse, Ş., (2014). Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler. Gıda , vol.39, no.3, 163-170.
Tunçtürk, Yusuf, Elvan Ocak, And Şenol Köse. "Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler," Gıda , vol.39, no.3, 163-170, 2014
Tunçtürk, Yusuf Et Al. "Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler." Gıda , vol.39, no.3, pp.163-170, 2014
Tunçtürk, Y. Ocak, E. And Köse, Ş. (2014) . "Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler." Gıda , vol.39, no.3, pp.163-170.
@article{article, author={Yusuf Tunçtürk Et Al. }, title={Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler}, journal={Gıda}, year=2014, pages={163-170} }