İ. Altun, "Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri," Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi , Van, Turkey, pp.14, 2018
Altun, İ. 2018. Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri. Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi , (Van, Turkey), 14.
Altun, İ., (2018). Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri . Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi (pp.14). Van, Turkey
Altun, İbrahim. "Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri," Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Turkey, 2018
Altun, İbrahim. "Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri." Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi , Van, Turkey, pp.14, 2018
Altun, İ. (2018) . "Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri." Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi , Van, Turkey, p.14.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim Altun}, title={Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri}, congress name={Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2018}, pages={14} }