Atıf Formatları
Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. OKUMUŞ And A. AYAR, "Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016

OKUMUŞ, E. And AYAR, A. 2016. Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .

OKUMUŞ, E., & AYAR, A., (2016). Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı . Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi

OKUMUŞ, Emine, And AHMET AYAR. "Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 2016

OKUMUŞ, Emine And AYAR, AHMET. "Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016

OKUMUŞ, E. And AYAR, A. (2016) . "Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emine Okumuş And author={AHMET AYAR}, title={Doğal Renklendirici Siyah Havuç ve Kırmızı Pancar Suyu Konsantresinin Sürülebilir Peynir Üretiminde Kullanımı}, congress name={Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}