H. Sezerel And T. Özoğul Balyalı, "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA," In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2022, pp.86-106.
Sezerel, H. And Özoğul Balyalı, T. SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA. 2022. In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 86-106.
Sezerel, H., & Özoğul Balyalı, T., (2022). SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA. DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar (pp.86-106), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
Sezerel, Hakan, And Tuğçe Özoğul Balyalı. "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA." In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , 86-106. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2022
Sezerel, Hakan And Özoğul Balyalı, Tuğçe Ö. . "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA." DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Nobel Yayın Dağıtım, 2022, pp.86-106.
Sezerel, H. And Özoğul Balyalı, T. (2022) "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA", DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hakan Sezerel And author ={Tuğçe Özoğul Balyalı}, chaptertitle={SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE YARATICI DRAMA}, booktitle={ DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2022} }