Atıf Formatları
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma," 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.158-163, 2013

Sağun, E. Et Al. 2013. Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Antalya, Turkey), 158-163.

Sağun, E., Sancak, Y. C., Ekici, K., & Durmaz, H., (2013). Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma . 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi (pp.158-163). Antalya, Turkey

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma," 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 2013

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma." 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.158-163, 2013

Sağun, E. Et Al. (2013) . "Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma." 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.158-163.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma}, congress name={2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={158-163} }