Atıf Formatları
Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. KARATEKE Et Al. , "Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, pp.908-918, 2020

KARATEKE, Ş. Et Al. 2020. Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30 , 908-918.

KARATEKE, Ş., UYAK, C., & DOĞAN, A., (2020). Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, 908-918.

KARATEKE, ŞERİF, Cüneyt Uyak, And Adnan Doğan. "Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, 908-918, 2020

KARATEKE, ŞERİF Et Al. "Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, pp.908-918, 2020

KARATEKE, Ş. UYAK, C. And DOĞAN, A. (2020) . "Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, pp.908-918.

@article{article, author={ŞERİF KARATEKE Et Al. }, title={Erciş Üzüm Çeşidinde Farklı Ürün Yükü ve Etefon Dozlarının Verim ve Kalite ile Bazı Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={908-918} }