Atıf Formatları
Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse And İ. Altun, "Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri," Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi , Van, Turkey, pp.15, 2018

Köse, Ş. And Altun, İ. 2018. Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri. Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi , (Van, Turkey), 15.

Köse, Ş., & Altun, İ., (2018). Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri . Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi (pp.15). Van, Turkey

Köse, Şenol, And İbrahim Altun. "Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri," Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Turkey, 2018

Köse, Şenol And Altun, İbrahim. "Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri." Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi , Van, Turkey, pp.15, 2018

Köse, Ş. And Altun, İ. (2018) . "Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri." Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi , Van, Turkey, p.15.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse And author={İbrahim Altun}, title={Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri}, congress name={Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2018}, pages={15} }