Atıf Formatları
Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse And E. Ocak, "Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.100, 2013

Köse, Ş. And Ocak, E. 2013. Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 100.

Köse, Ş., & Ocak, E., (2013). Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler. . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.100). Ankara, Turkey

Köse, Şenol, And Elvan Ocak. "Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013

Köse, Şenol And Ocak, Elvan. "Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.100, 2013

Köse, Ş. And Ocak, E. (2013) . "Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.100.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse And author={Elvan Ocak}, title={Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={100} }