N. YILMAZ And Ş. ÇAVUŞOĞLU, "Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.)," ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, no.2, pp.419-428, 2020
YILMAZ, N. And ÇAVUŞOĞLU, Ş. 2020. Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.). ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, no.2 , 419-428.
YILMAZ, N., & ÇAVUŞOĞLU, Ş., (2020). Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.). ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, no.2, 419-428.
YILMAZ, NURETTİN, And Şeyda Çavuşoğlu. "Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.)," ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, no.2, 419-428, 2020
YILMAZ, NURETTİN And ÇAVUŞOĞLU, Şeyda. "Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.)." ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, no.2, pp.419-428, 2020
YILMAZ, N. And ÇAVUŞOĞLU, Ş. (2020) . "Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.)." ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, no.2, pp.419-428.
@article{article, author={NURETTİN YILMAZ And author={Şeyda Çavuşoğlu}, title={Effect of Methyl Jasmonate on Enzymatic Browning and Antioxidant Enzyme System ofEggplant Fruit (Solanum melongena L.)}, journal={ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI}, year=2020, pages={419-428} }