Atıf Formatları
OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

h. yeşilyurt Et Al. , "OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.103, 2017

yeşilyurt, h. Et Al. 2017. OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey), 103.

yeşilyurt, h., yeşilyurt, c., güler, o., & Özer, S., (2017). OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ . Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.103). Van, Turkey

yeşilyurt, hülya Et Al. "OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2017

yeşilyurt, hülya Et Al. "OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.103, 2017

yeşilyurt, h. Et Al. (2017) . "OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, p.103.

@conferencepaper{conferencepaper, author={hülya yeşilyurt Et Al. }, title={OTEL İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ: ADIYAMAN ÖRNEĞİ}, congress name={Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2017}, pages={103} }