E. SAĞUN Et Al. , "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki," YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.2, pp.75, 1996
SAĞUN, E. Et Al. 1996. Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki. YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.2 , 75.
SAĞUN, E., SANCAK, Y. C., EKİCİ, K., & DURMAZ, H., (1996). Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki. YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.2, 75.
SAĞUN, Emrullah Et Al. "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki," YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.2, 75, 1996
SAĞUN, Emrullah Et Al. "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki." YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.2, pp.75, 1996
SAĞUN, E. Et Al. (1996) . "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki." YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.2, p.75.
@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki}, journal={YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=1996, pages={75} }