R. Meral Et Al. , "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, pp.45-50, 2012
Meral, R. Et Al. 2012. Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2 , 45-50.
Meral, R., Doğan, İ. S., & Kanberoğlu, G. S., (2012). Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, 45-50.
Meral, Raciye, İsmail Sait Doğan, And Gülşah Kanberoğlu. "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, 45-50, 2012
Meral, Raciye Et Al. "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, pp.45-50, 2012
Meral, R. Doğan, İ. S. And Kanberoğlu, G. S. (2012) . "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, pp.45-50.
@article{article, author={Raciye Meral Et Al. }, title={Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2012, pages={45-50} }