Y. L. Doğan Et Al. , "Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.29, no.1, pp.85-95, 2025
Doğan, Y. L. Et Al. 2025. Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.29, no.1 , 85-95.
Doğan, Y. L., Üzal, Ö., Öztaş, Ö., & Yaşar, F., (2025). Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.29, no.1, 85-95.
Doğan, Yadigar Et Al. "Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.29, no.1, 85-95, 2025
Doğan, Yadigar L. Et Al. "Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.29, no.1, pp.85-95, 2025
Doğan, Y. L. Et Al. (2025) . "Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.29, no.1, pp.85-95.
@article{article, author={Yadigar Leyla Doğan Et Al. }, title={Karpuz (Citrullus lanatus L.) fidesi gelişim parametreleri ve klorofil içeriği üzerine Azospirillum lipoferum ve deniz yosunu uygulamalarının etkileri}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2025, pages={85-95} }