K. Koç And Ç. Okat, "GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ," In TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, , Konya: Eğitim Yayınevi, 2024, pp.1-14.
Koç, K. And Okat, Ç. GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ. 2024. In TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, , Eğitim Yayınevi, Konya, 1-14.
Koç, K., & Okat, Ç., (2024). GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ. TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, (pp.1-14), Konya: Eğitim Yayınevi.
Koç, Kübra, And Çinuçen Okat. "GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ." In TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, , 1-14. Konya: Eğitim Yayınevi, 2024
Koç, Kübra And Okat, Çinuçen. "GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ." TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, , Eğitim Yayınevi, 2024, pp.1-14.
Koç, K. And Okat, Ç. (2024) "GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ", TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, . Konya: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Kübra Koç And author ={Çinuçen Okat}, chaptertitle={GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ}, booktitle={ TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I,}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={Konya},year={2024} }