N. ALEV, "Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği," Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , vol.6, no.5, pp.478-496, 2019
ALEV, N. 2019. Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği. Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , vol.6, no.5 , 478-496.
ALEV, N., (2019). Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği. Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , vol.6, no.5, 478-496.
ALEV, Nigar. "Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği," Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , vol.6, no.5, 478-496, 2019
ALEV, Nigar. "Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği." Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , vol.6, no.5, pp.478-496, 2019
ALEV, N. (2019) . "Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği." Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , vol.6, no.5, pp.478-496.
@article{article, author={Nigar Alev}, title={Kırmızı Et Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Van İli Örneği}, journal={Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD)}, year=2019, pages={478-496} }