M. Koyuncu And Y. Tunçtürk, "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , vol.1, no.1, Hatay, Turkey, pp.356, 2012
Koyuncu, M. And Tunçtürk, Y. 2012. Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 356.
Koyuncu, M., & Tunçtürk, Y., (2012). Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.356). Hatay, Turkey
Koyuncu, Mubin, And Yusuf Tunçtürk. "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
Koyuncu, Mubin And Tunçtürk, Yusuf. "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.356, 2012
Koyuncu, M. And Tunçtürk, Y. (2012) . "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.356.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mubin Koyuncu And author={Yusuf Tunçtürk}, title={Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={356} }