Atıf Formatları
Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Koyuncu And Y. Tunçtürk, "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , vol.1, no.1, Hatay, Turkey, pp.356, 2012

Koyuncu, M. And Tunçtürk, Y. 2012. Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 356.

Koyuncu, M., & Tunçtürk, Y., (2012). Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.356). Hatay, Turkey

Koyuncu, Mubin, And Yusuf Tunçtürk. "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Koyuncu, Mubin And Tunçtürk, Yusuf. "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.356, 2012

Koyuncu, M. And Tunçtürk, Y. (2012) . "Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.356.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mubin Koyuncu And author={Yusuf Tunçtürk}, title={Farklı ambalajlama ve depolama koşullarının tereyağında oksidasyona etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={356} }