Atıf Formatları
Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Alav And M. M. Ekin, "Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.1002-1011, 2023

Alav, A. And Ekin, M. M. 2023. Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3 , 1002-1011.

Alav, A., & Ekin, M. M., (2023). Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, 1002-1011.

Alav, Raciye, And Mehmet Mustafa Ekin. "Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, 1002-1011, 2023

Alav, Raciye And Ekin, Mehmet M. . "Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.1002-1011, 2023

Alav, A. And Ekin, M. M. (2023) . "Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.1002-1011.

@article{article, author={Raciye Meral And author={Mehmet Mustafa Ekin}, title={Determination of Lactic Acid Bacteria Amount of Some Fermented Products Before and After Gastrointestinal Digestive Conditions}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={1002-1011} }