Atıf Formatları
Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. Koç, "Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri," In Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım , Ankara: Detay Yayıncılık, 2023, pp.196-217.

Koç, P. Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri. 2023. In Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım , Detay Yayıncılık, Ankara, 196-217.

Koç, P., (2023). Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri. Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım (pp.196-217), Ankara: Detay Yayıncılık.

Koç, Pelin. "Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri." In Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım , 196-217. Ankara: Detay Yayıncılık, 2023

Koç, Pelin. "Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri." Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım , Detay Yayıncılık, 2023, pp.196-217.

Koç, P. (2023) "Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri", Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Pelin Koç}, chaptertitle={Temel ve Modern Pişirme Yöntemleri}, booktitle={ Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }