A. Umaz Et Al. , "Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması," Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science , vol.11, no.2, pp.373-382, 2022
Umaz, A. Et Al. 2022. Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması. Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science , vol.11, no.2 , 373-382.
Umaz, A., Aydın, F., Fırat, M., & Ertaş, A., (2022). Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması. Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science , vol.11, no.2, 373-382.
Umaz, Adil Et Al. "Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması," Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science , vol.11, no.2, 373-382, 2022
Umaz, Adil Et Al. "Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması." Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science , vol.11, no.2, pp.373-382, 2022
Umaz, A. Et Al. (2022) . "Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması." Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science , vol.11, no.2, pp.373-382.
@article{article, author={Adil Umaz Et Al. }, title={Doğu Anadolu’da Gıda Olarak Tüketilen Bazı Türlerin Multi-element Analizi: Bu Türlerin Element İçeriklerinin Karşılaştırılması}, journal={Dicle University Journal of the Institute of Natural and Applied Science}, year=2022, pages={373-382} }