Atıf Formatları
Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Demirel Et Al. , "Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi," II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , vol.1, Konya, Turkey, pp.252-255, 2003

Demirel, M. Et Al. 2003. Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi. II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Konya, Turkey), 252-255.

Demirel, M., Bolat, D., Erdoğan, S., Bakıcı, Y., & Tekeli , A., (2003). Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi . II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.252-255). Konya, Turkey

Demirel, Murat Et Al. "Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi," II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Konya, Turkey, 2003

Demirel, Murat Et Al. "Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi." II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Konya, Turkey, pp.252-255, 2003

Demirel, M. Et Al. (2003) . "Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi." II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Konya, Turkey, pp.252-255.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Murat Demirel Et Al. }, title={Sorgum ve Ayçiçeği Silajların Fermentasyon Kalitesi ve Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi}, congress name={II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2003}, pages={252-255} }