Atıf Formatları
Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Yıldız Et Al. , "Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.," YYÜ.Vet. Fak. Derg. , vol.15, no.1, pp.53-57, 2004

Yıldız, A. Et Al. 2004. Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.. YYÜ.Vet. Fak. Derg. , vol.15, no.1 , 53-57.

Yıldız, A., KARACA, T., Çakmak, Ö., Yörük, M., & Başkaya, R., (2004). Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.. YYÜ.Vet. Fak. Derg. , vol.15, no.1, 53-57.

Yıldız, Ahmet Et Al. "Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.," YYÜ.Vet. Fak. Derg. , vol.15, no.1, 53-57, 2004

Yıldız, Ahmet Et Al. "Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.." YYÜ.Vet. Fak. Derg. , vol.15, no.1, pp.53-57, 2004

Yıldız, A. Et Al. (2004) . "Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.." YYÜ.Vet. Fak. Derg. , vol.15, no.1, pp.53-57.

@article{article, author={Ahmet Yıldız Et Al. }, title={Istanbul’ da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik, Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi.}, journal={YYÜ.Vet. Fak. Derg.}, year=2004, pages={53-57} }