Ö. İşleyici, "Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.1, pp.1-12, 2017
İşleyici, Ö. 2017. Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.1 , 1-12.
İşleyici, Ö., (2017). Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.1, 1-12.
İşleyici, Özgür. "Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.1, 1-12, 2017
İşleyici, Özgür. "Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.1, pp.1-12, 2017
İşleyici, Ö. (2017) . "Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.1, pp.1-12.
@article{article, author={Özgür İşleyici}, title={Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi}, year=2017, pages={1-12} }