Atıf Formatları
Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. S. KIRDAR Et Al. , "Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.143-146, 2009

KIRDAR, S. S. Et Al. 2009. Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 143-146.

KIRDAR, S. S., KURSUN, Ö., Ocak, E., & Köse, Ş., (2009). Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.143-146). Van, Turkey

KIRDAR, SEVAL Et Al. "Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009

KIRDAR, SEVAL S. Et Al. "Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.143-146, 2009

KIRDAR, S. S. Et Al. (2009) . "Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.143-146.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVAL SEVGI KIRDAR Et Al. }, title={Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={143-146} }