. AYAR Et Al. , "Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Catering Guide , no.59, pp.58-61, 2016
AYAR, . Et Al. 2016. Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Catering Guide , no.59 , 58-61.
AYAR, ., SIÇRAMAZ, H., İKİZKAYA, Y., & Okumuş, E., (2016). Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Catering Guide , no.59, 58-61.
AYAR, Et Al. "Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Catering Guide , no.59, 58-61, 2016
AYAR, Ahmet Et Al. "Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Catering Guide , no.59, pp.58-61, 2016
AYAR, . Et Al. (2016) . "Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Catering Guide , no.59, pp.58-61.
@article{article, author={ Ahmet AYAR Et Al. }, title={Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Catering Guide}, year=2016, pages={58-61} }