Y. C. SANCAK Et Al. , "Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı," 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.364-371, 2009
SANCAK, Y. C. Et Al. 2009. Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı. 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Bursa, Turkey), 364-371.
SANCAK, Y. C., Sancak, H., İşleyici, Ö., & DURMAZ, H., (2009). Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı . 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.364-371). Bursa, Turkey
SANCAK, Yakup Et Al. "Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı," 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Turkey, 2009
SANCAK, Yakup C. Et Al. "Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı." 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.364-371, 2009
SANCAK, Y. C. Et Al. (2009) . "Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı." 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.364-371.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı}, congress name={3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2009}, pages={364-371} }