V. Yönten And N. Aktaş, "Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması.," 25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.268, 2011
Yönten, V. And Aktaş, N. 2011. Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması.. 25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi , (Erzurum, Turkey), 268.
Yönten, V., & Aktaş, N., (2011). Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması. . 25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi (pp.268). Erzurum, Turkey
Yönten, Vahap, And Nahit Aktaş. "Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması.," 25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi, Erzurum, Turkey, 2011
Yönten, Vahap And Aktaş, Nahit. "Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması.." 25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.268, 2011
Yönten, V. And Aktaş, N. (2011) . "Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması.." 25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi , Erzurum, Turkey, p.268.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Vahap Yönten And author={Nahit Aktaş}, title={Kluyveromyces Lactis kültür ortamının RSM ile optimizasyonu ve Laktoz Tüketiminin Hesaplanması.}, congress name={25.. Uluslar Arası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2011}, pages={268} }