Atıf Formatları
Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk, "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.92, 2003

Tunçtürk, Y. 2003. Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi. I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , (İstanbul, Turkey), 92.

Tunçtürk, Y., (2003). Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi . I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi (pp.92). İstanbul, Turkey

Tunçtürk, Yusuf. "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Turkey, 2003

Tunçtürk, Yusuf. "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.92, 2003

Tunçtürk, Y. (2003) . "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, p.92.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk}, title={Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi}, congress name={I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}, pages={92} }