Y. Tunçtürk, "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.92, 2003
Tunçtürk, Y. 2003. Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi. I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , (İstanbul, Turkey), 92.
Tunçtürk, Y., (2003). Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi . I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi (pp.92). İstanbul, Turkey
Tunçtürk, Yusuf. "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Turkey, 2003
Tunçtürk, Yusuf. "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.92, 2003
Tunçtürk, Y. (2003) . "Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, p.92.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk}, title={Bitkisel Yağ İkamesiyle Kolesterol ve Doymuş Yağ İçeriği Düşürülmüş Süt Ürünleri Üretilmesi}, congress name={I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}, pages={92} }