Atıf Formatları
Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Uğuz And S. Andiç, "Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.87, 2015

Uğuz, Ş. And Andiç, S. 2015. Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 87.

Uğuz, Ş., & Andiç, S., (2015). Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.87). İzmir, Turkey

Uğuz, Şehriban, And Seval Andiç. "Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015

Uğuz, Şehriban And Andiç, Seval. "Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.87, 2015

Uğuz, Ş. And Andiç, S. (2015) . "Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.87.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şehriban Oğuz And author={Seval Andiç}, title={Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={87} }