Atıf Formatları
Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Ocak Et Al. , "Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.556, 2014

Ocak, E. Et Al. 2014. Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 556.

Ocak, E., Çiçekci, H., & Günaslan, E., (2014). Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri. . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.556). Adana, Turkey

Ocak, Elvan, Hacer Çiçekci, And Emine Günaslan. "Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

Ocak, Elvan Et Al. "Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.556, 2014

Ocak, E. Çiçekci, H. And Günaslan, E. (2014) . "Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.556.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Elvan Ocak Et Al. }, title={Farklı Çayların (Siyah Çay, Yeşil Çay, Beyaz Çay, Kırmızı Çay) Üretimi Sırasındaki İşleme Farklılıkları ve Bu Farklılıkların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri.}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={556} }