Atıf Formatları
Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk And M. Özdemir, "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.184-192, 2004

Tunçtürk, Y. And Özdemir, M. 2004. Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 184-192.

Tunçtürk, Y., & Özdemir, M., (2004). Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.184-192). Bursa, Turkey

Tunçtürk, Yusuf, And Mehmet Özdemir. "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004

Tunçtürk, Yusuf And Özdemir, Mehmet. "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.184-192, 2004

Tunçtürk, Y. And Özdemir, M. (2004) . "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.184-192.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk And author={Mehmet Özdemir}, title={Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={184-192} }