Y. Tunçtürk And M. Özdemir, "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.184-192, 2004
Tunçtürk, Y. And Özdemir, M. 2004. Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 184-192.
Tunçtürk, Y., & Özdemir, M., (2004). Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.184-192). Bursa, Turkey
Tunçtürk, Yusuf, And Mehmet Özdemir. "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
Tunçtürk, Yusuf And Özdemir, Mehmet. "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.184-192, 2004
Tunçtürk, Y. And Özdemir, M. (2004) . "Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.184-192.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk And author={Mehmet Özdemir}, title={Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Golot Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Kimayasal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={184-192} }