Ş. Köse, "The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.356, 2017
Köse, Ş. 2017. The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey), 356.
Köse, Ş., (2017). The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism . Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.356). Van, Turkey
Köse, Şenol. "The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2017
Köse, Şenol. "The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.356, 2017
Köse, Ş. (2017) . "The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, p.356.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse}, title={The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism}, congress name={Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2017}, pages={356} }