Ö. İşleyici And M. ATLAN, "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, pp.93-103, 2012
İşleyici, Ö. And ATLAN, M. 2012. Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2 , 93-103.
İşleyici, Ö., & ATLAN, M., (2012). Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, 93-103.
İşleyici, Özgür, And Mustafa ATLAN. "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, 93-103, 2012
İşleyici, Özgür And ATLAN, Mustafa. "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, pp.93-103, 2012
İşleyici, Ö. And ATLAN, M. (2012) . "Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, pp.93-103.
@article{article, author={Özgür İşleyici And author={Mustafa ATLAN}, title={Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2012, pages={93-103} }